Álex Collado on kummallisessa tilanteessa.

Barcelonan keskikenttäpelaajan oli määrä lähteä lainalle kesän siirtoikkunassa.

Barcelona neuvotteli Sheffield Unitedin kanssa Colladon lainasta siirtoikkunan loppuhetkillä, eikä siten rekisteröinyt pelaajaa edustusjoukkueeseensa, mutta lopulta lainasiirto kariutui ja Collado jäi kirjaimellisesti ilman joukkuetta.

Collado ei siten pysty pelaamaan otteluakaan tammikuun siirtoikkunaan mennessä. Colladon on määrä poistua Barcelonasta tammikuussa.

Mundo Deportivon mukaan FC Andorra on kiinnostunut Colladosta ja ilmoittanut Barcelonalla haluavansa hänet lainalle tammikuussa. FC Andorra pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Barcelonan Gerard Piqué omistaa yhtiönsä kautta 90 prosenttia FC Andorrasta.

Lainasiirto FC Andorraan ei kuitenkaan kuulosta todennäköiseltä, sillä se pelaa samalla sarjatasolla Barcelonan B-joukkueen kanssa. Collado totesi keväällä, ettei halua enää pelata puoliammattilaissarjassa.

Mundo Deportivon mukaan muun muassa Sheffield United, Club Brügge, Betis, Almería, FC Kööpenhamina ja Parma ovat halukkaita lainaamaan Colladon kesken kauden, joten pelaajalla riittää valinnanvaraa.