Mohamed Salah on edustanut Liverpoolia neljän vuoden ajan.

Salah siirtyi AS Romasta Liverpooliin kesällä 2017 ja on tehnyt seurassa hurjaa jälkeä. 213 ottelussa on syntynyt 135 maalia ja 51 maalisyöttöä.

29-vuotiaan Salah’n sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä 2023.

Sky Sportsin asiantuntija Gary Neville uskoo Salah’n siirtyvän jossain vaiheessa Real Madridiin. Nevillen mukaan Salah’n kaltaisen pelaajan on pelattava Real Madridissa.

– En usko hänen jäävän Liverpooliin loppu-uransa ajaksi. Olen aina ajatellut niin, vaikka voin toki olla väärässäkin. Valioliigasta tulisi heikompi sarja, jos Salah lähtisi. On katsottava ainoastaan Cristiano Ronaldon, David Beckhamin ja Kylian Mbappén kaltaisia pelaajia ymmärtääkseen, ettei kaikki ole rahasta kiinni. Heidän on pelattava tietyssä seurassa. Heidän on lähdettävä ja koettava tiettyjä asioita, Neville viittasi Real Madridiin.

Mbappé ei ole ainakaan vielä siirtynyt Real Madridiin, mutta se saattaa tapahtua ensi kesänä.

– Mielestäni Salah’n on koettava Real Madrid ja Bernabéu, koska Real Madrid palaa varmasti maailman huipulle. Tiedän, ettei Real Madrid ja Barcelona ole tällä hetkellä parhaassa iskussa, mutta uskon, että Salah’n CV:ssä on oltava Real Madridin nimi uran jälkeen.

Nevillen mielestä Salah haluaa jättää Liverpoolin siirtyäkseen muihin maisemiin.

– Salah on tehnyt Liverpoolissa upeaa työtä ja olen aina uskonut hänen haluavan siirtyä PSG:hen, Real Madridiin tai Barcelonaan. Uskon Salah’n haluavan siirtyä.

Lähde: Mundo Deportivo