Gareth Bale pelasi viime kauden lainalla Tottenhamin riveissä.

Bale palasi Real Madridiin kesällä ja aloitti kuluvan kauden avauskokoonpanossa. Balen potentiaaliselta näyttänyt alkukausi meni kuitenkin pilalle syyskuussa saadun lihasvamman vuoksi.

Real Madrid ei ole tiedottanut Balen tilanteesta edelleenkään, sillä pelaaja haluaa pitää loukkaantumisensa yksityiskohdat salassa.

Balen agentti Jonathan Barnett käväisi englantilaislehdistön haastateltavana. Barnettin mukaan Balen alakulo johtuu myös Zinédine Zidanesta, joka jätti pelaajan pienelle peliajalle ja halusi hänet pois seurasta.

– Loukkaantumiset ja vastoinkäymiset Zidanen kanssa ovat pysäyttäneet Balen. On sääli, että hän on tällä hetkellä loukkaantuneena, sillä Carlo Ancelotti palasi joukkueen päävalmentajasi. Balen takareisi meni rikki, joten kuntoutuminen vie oman aikansa, Barnett totesi Mirrorille.

Barnettin mukaan Bale keskittyy ennen kaikkea Walesin A-maajoukkueeseen ja siihen, että Wales pääsisi osallistumaan ensi vuoden Qatarin MM-kisoihin.

– Balen unelma on osallistua Walesin kanssa MM-lopputurnaukseen. Uskon, että se on hänelle kaikista tärkeintä tällä hetkellä.

Lähde: AS