Katalonialaismediat ovat viime aikoina uutisoineet Barcelonan kiinnostuksesta Raheem Sterlingiä kohtaan.

Sterling on jäänyt tänä syksynä varsin pienelle peliajalle Manchester Cityssä. Alkukaudella Sterling on päässyt vain kahdesti avauskokoonpanoon Valioliigassa.

26-vuotias Sterling tunnetaan monipuolisena hyökkääjänä, joka pelaa pääosin vasempana laitahyökkääjänä, mutta kykenee pelaamaan myös oikealla laidalla ja jopa kärjessäkin.

Sterling paljasti olevansa valmis jättämään Manchester Cityn ja siirtymään ulkomaille.

– Olen avoin siirrolle, jos jossain muualla on tarjolla enemmän peliaikaa. Englantilaisena pelaajana olen pelannut ainoastaan täällä Valioliigassa ja olen aina miettinyt, että olisi todella hienoa jonain päivänä pelata ulkomailla ja katsoa, miten selviäisin siitä haasteesta. Rakastaisin ulkomailla pelaamista. Joutuisin oppimaan uuden kielen. Pidän ranskan ja espanjan kielistä, Sterling totesi.

Sterling haluaa päästä vain pelaamaan jalkapalloa viikonlopusta toiseen.

– En ole ihminen, joka valittaisi tilanteestaan. En ole yrittänyt tehdä todellisuutta suurempaa asiaa. Teen työni ja sen, mitä minun on tehtävä. Haluan päästä pelaamaan jalkapalloa tasaisin väliajoin ja tekemään maaleja. En ole onnellisimmillani, jos en pääse pelaamaan. Jos haluan olla onnellinen, on minun päästävä pelaamaan ja tekemään maaleja.

Lähde: The Guardian