Kylian Mbappén tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eli hän saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien.

PSG yrittää vakuuttaa Mbappén solmimaan jatkosopimuksen. Mbappé on ainakin toistaiseksi kieltäytynyt jatkosopimustarjouksista.

Real Madrid tarjosi Mbappésta elokuun lopussa noin 160-180 miljoonaa euroa. PSG kieltäytyi tarjouksesta.

Barcelonan entinen puheenjohtaja Joan Gaspart käväisi Marcan haastattelussa ja otti kantaa Mbappén tulevaisuuteen.

– Pelkään Mbappén siirtyvän Real Madridiin, koska hän on yksi maailman parhaista pelaajista tällä hetkellä. Toivottavasti Nasser Al-Khelaïfi laittaa pöydälle sellaisen tarjouksen, johon muut seurat eivät kykene vastaamaan ja Mbappé jäisi siten PSG:hen vuosikausiksi. Florentino Pérez on kuitenkin Florentino Pérez ja on vaikeaa, että tuollainen hankinta lipuisi hänen sormiensa välistä, Gaspart muistutti.

Gaspart kertoi luottavansa Ronald Koemaniin Barcelonan päävalmentajana.

– Luotan Koemaniin. Hän tekee hyvää työtä. Koeman rakastaa Barcelonaa valtavasti. Uskon Barcelonan kurssin kääntyvän täysin, kun he saavat loukkaantuneet pelaajat takaisin kokoonpanoon. En näe Xavin siirtyvän Barcelonan päävalmentajaksi, koska hän kunnioittaa Koemania, eikä halua korvata häntä. Barcelonalle parhaaksi on se, että Koeman jatkaa valmentajana.

Lähde: MARCA