Real Madrid on ollut jo vuosien ajan Kylian Mbappén kintereillä. Se on ollut jalkapalloilevan maailman tiedossa jo pitkään.

Real Madrid teki PSG:lle elokuun lopussa noin 160-180 miljoonan euron arvoisen tarjouksen Mbappésta. PSG ei suostunut tarjoukseen, vaikka Mbappén nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo on hyvin pettynyt siihen, miten Real Madrid on käyttäytynyt Mbappén hankinnan suhteen. Leonardo kertoi mielipiteitään La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– Madridista tämä kielletään, mutta uskon Real Madridin tehneen töitä jo pitkään sen eteen, jotta he saavat Mbappén ilmaissiirrolla. He ovat puhuneet julkisesti jo kahden vuoden ajan Mbappésta. Heitä on rangaistava.

– Näen kunnioituksen puutetta Mbappéa kohtaan. Hän on huippupelaaja. Real Madridin valmentaja, seurajohto ja pelaajat puhuvat hänestä julkisesti. Se on osa Real Madridin suunnitelmaa, eikä se ole kunnioitettavaa, Leonardo viittasi Real Madridin käytökseen.

Leonardon mukaan PSG haluaa edelleen tehdä jatkosopimuksen Mbappén kanssa. Mbappén äidin mukaan jatkosopimusneuvottelut etenevät hyvin. Lue lisää täältä.

– Ideamme on tehdä Mbappén kanssa jatkosopimus. Suunnitelmamme ei ole muuttunut. Mbappé on tähtipelaajamme ja hän sopii loistavasti PSG:hen. Emme ole koskaan suunnitelleet tulevaisuuttamme ilman Mbappéa.