Liverpoolin hyökkääjä Divock Origi on tarjonnut itseään Barcelonalle, kertoo Esport3.

Origi, 26, on kyllästynyt kuluttamaan penkkiä Liverpoolissa ja haluaisi vaihtaa seuraa. Viime kuussa Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ihmetteli, miten Origista ei tullut kesällä kunnon tarjouksia.

– Ihmiset unohtavat, kuinka hyvä hän on. Tähän joukkueeseen on vaikea päästä. Kesän siirtoikkunan aikana me kaikki odotimme, että hänestä tulisi kunnon tarjous, mutta ilmeisesti ihmiset eivät katso tarpeeksi jalkapalloa, Klopp kommentoi tuolloin BT Sportille.

Belgialaiskärki nauttii nykyisen joukkueensa kannattajien keskuudessa lähes kulttipelaajan mainetta, mutta peliaikaa hän on saanut tällä kaudella vain 157 minuuttia. Valioliigassa Origi on päästetty kentälle kahdeksi minuutiksi.

Esport3:n mukaan Origin edustajat etsivät asiakkalleen uutta seuraa tammikuun siirtoikkunaa ajatellen. Belgialaishyökkääjän sopimus Liverpoolissa päättyy tämän kauden jälkeen. Jos uutta diiliä ei synny, hän voi lähteä Liverpoolista tammikuussa halvalla tai seuraavana kesänä ilmaiseksi.

Kaikkiaan Origi on pelannut Liverpoolissa 161 ottelua tehden niissä yhteensä 36 maalia ja syöttäen 16. Keväällä 2019 hän iski kaksi maalia Barcelonan verkkoon, kun Liverpool voitti katalonialaiset Mestarien liigan toisessa välierässä 4-0 ja eteni loppuotteluun yhteismaalein 4-3.