Espanja voitti keskiviikkoiltana Italian UEFA Nations Leaguen Final Four -turnauksen yksiosaisessa välieräottelussa ja eteni sunnuntaiseen finaaliin. Lue otteluraportti täältä.

Italia joutui pelaamaan pitkään miesvajaalla, sillä Leonardo Bonucci sai toisen keltaisen kortin myötä ulosajon 41. minuutilla.

Bonucci sai puolen tunnin kohdalla ensimmäisen varoituksen valitettuaan tuomarille. Kymmentä minuuttia myöhemmin Bonucci osui kyynärpäällään Sergio Busquetsia kasvoihin.

Bonuccin seura- ja maajoukkuetoveri Federico Chiesa oli ymmällään topparin saamasta punaisesta kortista.

– Mielestäni se oli hyvin helposti annettu ulosajo, koska kansainvälisillä kentillä ei voi antaa tuollaista ensimmäistä varoitusta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen tuomarin antavan kaksi helppoa varoitusta kansainvälisessä ottelussa, Chiesa puhisi.

AS:n ja SER:n tuomariasiantuntija Eduardo Iturralde González väitti tuomion menneen täysin oikein. Iturralde González vihelsi pitkän uran Espanjan kentillä, mutta myös kansainvälisissä turnauksissa.

– Bonucci ottaa kyynärpäänsä esiin. Hän katsoi Busquetsia ennen palloa ja osui häneen kyynärpäällään. Se on päivänselvä keltainen kortti. On kummallista, että tuon tason pelaaja menee näin pahasti vipuun, entinen huipputuomari totesi.

Lähde: AS