Getafen alkukausi on ollut kerrassaan surkea. Joukkue on pelannut kahdeksan ottelua, joista se on hävinnyt seitsemän ja pelannut kerran tasan.

Getafe antoi maanantaina potkut Míchelille ja nimesi Quique Sánchez Floresin uudeksi päävalmentajakseen. Lue lisää täältä.

Surkeat tulokset ovat herättäneet porua myös Getafen kannattajien keskuudessa. Viime viikonloppuna Getafe ja Real Sociedad päätyivät pistejakoon Coliseumilla.

Getafen maalivahti David Soria on kyllästynyt kannattajien käytökseen. Sorian mukaan Getafen kannattajat ovat osoittaneet, etteivät he kunnioita edustusjoukkueen pelaajia.

– Anteeksi? En kuule kysymystäsi, kun meitä haukutaan niin paljon. En tiedä, miksi meidän on kestettävä tällaista. Ihmiset eivät kunnioita meitä ja haukkuvat meitä kusipäiksi. En edes kehtaa sanoa julkisesti, mitä meille sanotaan. Hyväksymme kritiikin, mutta emme tällaista etenkään, kun saamme p*skaa niskaan kasvotusten, Soria puhisi Movistarille.

– Emme kestä enää sitä, kun ihmiset osoittavat kunnioituksen puutetta kohtaamme. Minua haukutaan vasemmalta ja oikealta. Haluan puuttua siihen. Voit kritisoida sitä, miten teen työni, mutta en ota vastaan kunnioituksen puutetta. Emme voi hyväksyä sitä.

Getafe on La Ligan sarjataulukossa viimeisenä.