Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman saa katalonialaismedian mukaan potkut, kun seurajohto löytää hänelle korvaajan.

Barcelonan kausi on lähtenyt käyntiin varsin heikosti, sillä joukkue on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua, joista se on voittanut vain kolme. Keskiviikkona Benfica voitti Barcelonan Mestarien liigan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella 3-0.

AS:n mukaan Barcelona on tehnyt sopimustarjouksen Andrea Pirlolle. Pirlo harkitsee parhaillaan saamaansa tarjousta. Pirlo tiedostaa Barcelonan olevan hyvin haastavassa tilanteessa, mutta Barcelonan sopimustarjouksen hylkääminen ei ole suinkaan helppoa.

Pirlo ei halua joutua taas väliaikaisvalmentajaksi, vaan haluaa itselleen todellisen projektin.

Pirlo sai potkut Juventuksen peräsimestä viime kauden jälkeen. Viime kausi oli Pirlon ensimmäinen valmentajana. Juventus nimesi Pirlon aluksi B-joukkueen valmentajaksi, mutta nosti hänet viikkoa myöhemmin edustusjoukkueen peräsimeen.

Juventus sijoittui viime kaudella Serie A:ssa neljänneksi ja tippui Mestarien liigan neljännesvälierissä Porton käsittelyssä, mutta voitti Coppan ja Supercoppan.

Katalonialaismedian mukaan Barcelona seuraa Pirlon lisäksi myös Xavin, Marcelo Gallardon ja Roberto Martínezin tilanteita.

Mirko Calemme

@mirkocalemme
Nuevos e importantes contactos entre #Pirlo y el #Barcelona. Hay propuesta para el italiano, que se lo está pensando. No es una decisión tan sencilla...