Upeasti kauden aloittanut sarjanousija Rayo Vallecano kukisti Cádizin viikko sitten Madridissa maalein 3-1.

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoita, joissa näkyy, miten Cádizin pelaajat juhlivat Madridin baareissa Rayo-tappion jälkeen.

Rayo-ottelu pelattiin sunnuntaina ja Cádiz palasi kotiin maanantaina, joten pelaajat lähtivät Madridin yöhön sunnuntai-iltana.

Cádizin päävalmentaja Álvaro Cervera pettyi pahemman kerran pelaajiensa käytökseen. Cerveralta kysyttiin tapahtuneesta perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Olen tietoinen sosiaalisessa mediassa levinneistä videoista. Olen nähnyt ne ja voin sanoa sen, ettei valmennusjohto antanut pelaajille lupaa mennä baariin. Ne videot eivät edusta minua tai ainuttakaan seuran edustajaa. Jotkut ovat tehneet tällaisia virheitä ja jotkut toisenlaisia, mutta tuollaista käytöstä ei voi selittää. En voi selittää, miten pelaajani menevät baariin tuollaisen tappion jälkeen, Cervera puhisi.

Cervera vakuuttaa, että videoilla nähdyt pelaajat joutuvat vastaamaan tekosistaan.

– Asioilla on seurauksia. Tällaista ei ole tapahtunut aiemmin. Olen vakuuttunut siitä, että on on olemassa ihmisiä, jotka ovat suuttuneita tästä ja haluan pyytää vastuuhenkilönä anteeksi. Olen varma myös siitä, että videoissa nähdyt ihmiset ovat häpeissään.

Cádizin kausi jatkuu lauantaina, kun Cerveran miehistö isännöi Valenciaa.