Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique on nimennyt ryhmänsä lokakuussa pelattavaan Nations Leaguen lopputurnaukseen.

La Roja kohtaa keskiviikkona 6. lokakuuta välierässä isäntämaa Italian ja saa seuraavassa ottelussa vastaansa Belgian tai Ranskan, jotka ovat vastakkain seuraavana päivänä. Pronssimitaleista mittelöidään sunnuntaina 10. lokakuuta Torinossa ja turnauksen voitosta myöhemmin samana päivänä Milanossa.

Enriquen 23 pelaajan ryhmästä löytyy kaksi ensikertalaista: Barcelonan keskikenttäpelaaja Gavi sekä Villarrealin laitahyökkääjä Yéremi Pino. Iällä kumpaakaan ei ole pilattu, sillä Pino täyttää lokakuussa 19 vuotta ja Gaville tuli elokuussa vasta 17 vuotta mittariin.

Pino on pelannut Villarrealin edustusjoukkueessa 45 kertaa ja edustanut Espanjaa myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta Gavi on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon nimi.

11-vuotiaasta asti Barcelonaa edustanut Gavi debytoi Barcelonan edustusjoukkueessa tällä kaudella. Hän on ollut joukkueen kolmessa viimeisimmässä ottelussa avauskokoonpanossa, mutta kaikkiaan Gavi on pelannut Barçan ykkösmiehistössä vasta 288 minuuttia.

Voit katsoa Espanjan joukkueen kokonaisuudessaan alla näkyvästä twiitistä.

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
🚨 OFICIAL | ¡¡Estos son los elegidos por @LUISENRIQUE21!!

23 jugadores conforman la CONVOCATORIA del técnico asturiano para la Final Four de la #NationsLeague.

🆚 La @SeFutbol se estrenará en semifinales contra Italia el miércoles 6 de octubre.

🙌🏻 ¡¡#VamosEspaña!!