Raphaël Varane siirtyi kesällä Real Madridista Manchester Unitediin. Manchester United maksoi huipputopparista noin 40 miljoonan euron siirtosumman.

Real Madrid oli käytännössä pakotettu myymään Varane, sillä topparin sopimus seuran kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen, eikä ranskalainen suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta.

Sen vuoksi Real Madridin oli myytävä pelaajansa saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

28-vuotias Varane kohtaa keskiviikkona Manchester Unitedin kanssa Villarrealin Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.

Varanelta tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa lisätietoja kesäsiirrostaan.

– Se oli pitkä prosessi. Minun piti harkita sitä pitkään, eikä kyseessä ollut suinkaan helppo päätös. Halusin lähteä Real Madridista hyvällä tavalla, koska annoin siellä kaikkeni. Halusin uuden haasteen. Etsin jotain erilaista. Valioliiga on loistava sarja ja sen vuoksi halusin siirtyä tänne, Varane totesi lehdistölle.

Varanelta kysyttiin, onko menestyspaineet suuremmat Manchester Unitedissa vai Real Madridissa.

– Sitä on vaikea verrata. Suurseurat aina odottavat paljon pelaajiltaan, mutta mielestäni paineet ovat yhtä suuret, sillä odotusarvot ovat aina valtavat. Kummatkin seurat haluavat aina voittaa ja tasapeli tai tappio on aina pettymys.

Lähde: MARCA