Real Madrid pelaa tiistaina toisen ottelunsa Mestarien liigan tämän kauden lohkovaiheessa, kun se isännöi kilpailun ensikertalaista, Moldovan Transnistrian alueelta ponnistavaa Sheriff Tiraspolia.

Los Blancos saa otteluun mieluisaan paluumuuttajan sairastuvalta, sillä nivustyrästä kärsinyt keskikenttäpelaaja Toni Kroos on nimetty kokoonpanoon mukaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Madridin päävalmentajalta Carlo Ancelottilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, palaako Kroosin, Casemiron ja Luka Modrićin monivuotinen luottokolmikko yhteen heti avauksesta saakka. Italialaisluotsi myönsi, että hänellä riittää tällä hetkellä valinnanvaraa.

– Meille on tärkeää, että meillä on keskikentälle Modrić, Casemiro, Kroos, [Federico] Valverde, Isco, [Marco] Asensio ja [Eduardo] Camavinga, sanoi Ancelotti Marcan mukaan.

– Heistä kaikista on vielä hyötyä. Joukkueen valitseminen ei ole tässä vaikeaa. Minulla on harvoin ollut näin hyvää keskikenttää. Silloin on vaikeaa, kun ei ole näin hyviä pelaajia.

Keskikentällä riittää tuttuja pelaajia, mutta Madridin toppariosasto meni kesällä uusiksi, kun sekä Sergio Ramos että Raphaël Varane jättivät seuran. Ancelotti on istuttanut keskuspuolustajiksi Bayern Münchenistä hankitun David Alaban ja Éder Militãon. Italialaisvalmentajalta kysyttiin, onko uuden toppariparin yhteistyön hiominen ollut hankalaa.

– Se on hieman monimutkaisempaa, mutta Militão ja Alaba ovat pärjänneet todella hyvin. He ovat pelanneet nollapelin Villarrealia, Real Betisiä ja Interiä vastaan. Meidän ongelmamme ovat olleet laidoilla, mutta tässä on kyse kollektiivisesta sitoutumisesta. Heidän on totuteltava yhdessä pelaamiseen, mutta he ovat aloittaneet hyvin.

Real Madrid on luonnollisesti suuri ennakkosuosikki tiistain otteluun, mutta Ancelotti ei aliarvioi Sheriffiä, joka voitti avauspelissään Šah’tar Donetskin 2-0.

– He ovat pärjänneet todella hyvin, ensin karsinnoissa Dinamo Zagrebia vastaan ja sitten Šah’taria. Heitä ei tunneta hyvin, mutta he ovat erittäin organisoitunut joukkue, jolla on nopeat hyökkääjät. Me tarvitsemme kolme pistettä hyvään sijoitukseen.