Andrea Pirlo sai potkut Juventuksen peräsimestä keväällä.

Viime kausi oli Pirlon ensimmäinen valmentajana. Juventus jäi Serie A:ssa neljänneksi ja putosi Mestarien liigan neljännesvälierissä Porton käsittelyssä.

Katalonialaismedioiden mukaan Pirlo olisi yksi Barcelonan seurajohdon ehdokkaista Ronald Koemanin korvaajaksi. Koemanin on määrä saada potkut silloin, kun Barcelona pääsee korvaajan kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Mediat ovat kuitenkin väläytelleet vaihtoehtoa, että Koeman saisi potkut jo tällä viikolla, jos Barcelona ei saa hyvää tulosta torstai-illan Cádiz-ottelusta.

Fabrizio Romanon ja niin ikään Sky Sportilla työskentelevän Matteo Moretton mukaan Barcelona ei ole missään vaiheessa ottanut Pirloon yhteyttä.

Myös Antonio Contea on pidetty mahdollisena Koemanin korvaajana, mutta Romanon mukaan Conten on alustavasti määrä palata valmentamisen pariin ensi kaudella.

Barcelonan alkukausi on sujunut heikosti. Viidestä ottelusta tuloksena on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Andrea Pirlo has not received any call from Barcelona to replace Ronald Koeman. Antonio Conte is currently planning to be back next season with a new project, if nothing big happens with top club official calls. 🔴🇮🇹 #FCB #Barça