Real Madrid ja Mallorca iskevät yhteen keskiviikkoiltana Bernabéulla.

Real Madridin Vinícius on ollut loistavassa vireessä läpi alkukauden. 21-vuotias Vinícius on tehnyt viidessä pelissä yhteensä viisi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Mallorcan päävalmentaja Luis García käväisi Marcan haastattelussa. Garcíalta kysyttiin mielipidettä Real Madridin brasilialaislaitahyökkääjästä. García tiedostaa, miten korkealla Viníciuksen itseluottamus on tällä hetkellä.

– Vinícius on huippuiskussa. Uskon hänen ajattelevan olevansa sarjan paras pelaaja. Hänen itseluottamuksensa on korkealla. Vinícius ottaa pallon, ohittaa kaikki vastustajat ja tekee vielä maalejakin. Se on monen asian summa. Ancelotti on antanut hänelle sellaista itseluottamusta, jota hän ei saanut Zinédine Zidanelta, joten loogisesti se auttaa.

– On myös huomioitava, että hän siirtyi Real Madridiin teini-ikäisenä toisesta maanosasta ja tarvitsi aikaa sopeutumiseen. Hän on kehittynyt fyysisesti paljon ja emme voi unohtaa, että maalinteko auttaa aina.

Vinícius on saanut vuosien saatossa huomattavasti kritiikkiä maalintekotaidostaan.

– Minä kuulun siihen porukkaan, joka ajattelee, että maalivainun kanssa synnytään, mutta luonnollisesti viimeistelytaitoa voi parantaa. Joka tapauksessa meidän on odotettava tämä kausi loppuun voidaksemme analysoida häntä. Emme voi unohtaa sitä, että kyseessä ei ole puhdas kärki. Vinícius on laitahyökkääjä, joten emme voi vaatia häneltä 30 maalia.

Real Madridin ja Mallorcan välinen ottelu käynnistyy keskiviikkoiltana klo 23.00.