Katalonialaismedian mukaan Barcelona on päättänyt antaa potkut Ronald Koemanille.

Seurajohdon on aluksi löydettävä Koemanille korvaajaehdokas ja päästävä hänen kanssaan yhteisymmärrykseen sopimuksesta, jotta hollantilaisluotsi saa potkut.

Yksi Barcelonan seurajohdon vaihtoehdoista on tiettävästi Roberto Martínez. Martínez valmentaa Belgian A-maajoukkuetta. Luotsin sopimuksessa on 1,8 miljoonan euron ulosostopykälä ja Barcelona on tiettävästi valmis aktivoimaan sen.

Aiemmin urallaan muun muassa Evertonia valmentanut Martínez puhui Barcelona-huhuista keskiviikkona. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Martínez yhdistetään huhuissa Barcelonaan.

– Kuten voitte olettaa, ei ole mitään, mistä voisin puhua. Luonnollisesti aina on huhuja. Se on normaalia jalkapallossa. Huhut sanovat menettäväsi työpaikkasi, kun häviät kolme peräkkäistä ottelua. Huhut pysyvät hengissä, vaikka saisit hyviäkin tuloksia.

– Minulla ei ole kuitenkaan tällä hetkellä mitään kommentoitavaa siihen liittyen, Martínez viittasi huhuihin Eurosportin haastattelussa.

Katalonialaismedioiden mukaan Barcelona olisi valmis maksamaan Martínezin ulosostopykälän lokakuun maajoukkuetauon jälkeen.

Lähde: AS