Barcelona jäi maanantai-iltana 1-1 -tasapeliin Granadan kanssa Camp Noulla.

Granada puolusti syvällä matalassa blokissaan suuren osan ottelusta, eikä antanut Barcelonalle tilaa omalla kenttäpuoliskollaan.

Barcelonan B-joukkueen peräsimestä potkut kesällä saanut Francisco Javier García Pimienta käväisi Què t’hi Juguesin haastattelussa ja puhui siitä, miten Barcelona on pelannut viime aikoina.

García Pimientan mukaan Barcelonan pelaajat eivät ole tottuneet pelaamaan sellaista jalkapalloa, jota viimeisen viikon aikana on nähty.

– Ongelma on siinä, että Bayern-ottelussa Barcelona pelasi puolustusvoittoista jalkapalloa, eikä pelaajat ole tottuneet sellaiseen. Ongelma oli samanlainen Granada-ottelussa, kun Barcelona keskitti jatkuvasti boksiin. Pelaajat eivät ole tottuneet pelaamaan Bayern- ja Granada-otteluiden tavoin, García Pimienta totesi SER:lle.

García Pimienta kritisoi myös Ronald Koemania. García Pimientan mukaan Koemanin ideat eivät toimi.

– Kaikki tiedämme, millainen valmentaja Koeman on. Koemanilla on oma pelifilosofiansa ja hän haluaa voittaa otteluita omalla tavallaan. Koemanin mielestä hänen pelitapansa sopii parhaiten joukkueelle. Siitä huolimatta niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkään emme näe sellaista Barcelonaa, mitä haluaisimme nähdä.

Lähde: AS