Valencia ja Real Madrid kohtasivat toisensa sunnuntai-iltana Mestallalla. Real Madrid voitti kärkikamppailun 2-1 ja nousi La Ligan kärkipaikalle.

Avausjakso oli Valencian. José Bordalásin suojatit hallitsivat pelitapahtumia ja Valencia kykeni luomaan useita maalintekopaikkoja. Real Madrid oli jatkuvasti ongelmissa Valencian aktiivisen prässin kanssa.

Ensimmäisellä puoliskolla nähtiin jopa kolme loukkaantumista. Loistavan alkukauden pelannut Carlos Soler joutui jättämään kentän heti alussa loukattuaan selkänsä. Hetkeä myöhemmi Thierry Correia joutui niin ikään poistumaan pelikentältä. Correia sai ilmeisesti lihasvamman.

Loukkaantumisten kanssa viimeiset vuodet kamppaillut Dani Carvajal sai Correian tapaan lihasvamman ja jätti kentän 26. minuutilla. Carlo Ancelotti vaihtoi Lucas Vázquezin kentälle.

Thibaut Courtois oli keskiviikkoisen Internazionale-ottelun tapaan avausjaksolla Real Madridin paras.

Viime kaudella Real Madridin B-joukkueessa pelannut ja myös edustusjoukkueessa nähty Hugo Duro vei Valencian johtoon 66. minuutilla. Kesällä Getafesta Valenciaan siirtynyt Duro sai pallon boksissa haltuunsa ja terävä laukaus löysi tiensä takakulmaan.

Real Madrid nousi ottelun loppuhetkillä tasoihin ja voittoon. Vinícius tasoitti ottelun viitisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Laukaus muutti suuntaa Valencia-puolustuksen kautta ja vieraat nousivat tasoihin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Karim Benzema iski Real Madridin voittomaalin puskullaan.