Raphaël Varane siirtyi kesällä Real Madridista Manchester Unitediin. Manchester United maksoi Varanesta noin 40 miljoonaa euroa.

Varane ehti edustaa Real Madridia kymmenen vuoden ajan pelaten seurassa yli 350 ottelua.

Téléfoot haastatteli Varanea, joka kertoi siirrostaan Manchester Unitediin. Varane halusi jättää Real Madridin uusien haasteiden vuoksi.

Varanen sopimus Real Madridin kanssa olisi päättynyt ensi kesänä, joten seuran oli myytävä hänet saadakseen siirtosumman.

– Tarvitsin siirtoa. Minusta se tuntui oikealta ratkaisulta. Tarvitsin uuden haasteen ja sen, että pääsen kokemaan uusia tunteita. Urani Real Madridissa oli upea ja se ylitti kaikki odotukset. En jäänyt mukavuusalueelleni, Varane totesi viitaten siirtoonsa.

– Minut on otettu hienosti vastaan. Meillä on hyvä, nuori ja dynaaminen joukkue. Meillä on todellista yhteishenkeä joukkueessa ja olen iloinen voidessani olla osa sitä.

Varane pelaa Manchester Unitedissa Cristiano Ronaldon kanssa. Kaksikko pelasi Real Madridissa yhdessä seitsemän vuoden ajan voittaen muun muassa kahdesti La Ligan ja neljästi Mestarien liigan.

– Ronaldo on huippuammattilainen. Hän on tehnyt maaleja läpi uransa ja tekee niitä lopettamiseensa saakka. On parempi pelata hänen kanssaan kuin häntä vastaan.