Jackson Martínez edusti Atléticoa kesästä 2015 helmikuuhun 2016.

Atlético maksoi Jacksonista noin 35 miljoonan euron siirtosumman Portolle, mutta kolumbialaiskärki ei kyennyt vastaamaan odotuksiin ja lähti vain puolen vuoden jälkeen Kiinaan.

Jackson kuuluu Diego Simeonen aikakauden suurimpiin floppeihin. 22 ottelussa syntyi kolme maalia.

35-vuotias Jackson lopetti hiljattain uransa ja ryhtyi muusikoksi.

Portugalilaislehti Récord haastatteli Jacksonia, joka kertoi mielipiteensä epäonnistuneesta Atlético-siirrostaan. Jacksonin mielestä väärä diagnoosi pilasi hänen Atlético-uransa. Jackson loukkasi nilkkansa syksyllä 2015 oltuaan Kolumbian A-maajoukkueen mukana.

– Loukkaannuin juuri silloin, kun olin parhaassa iskussa ja sopeutumassa hyvin uuteen joukkueeseeni. Loukkaannuin Chile-ottelussa, mutta sain tietää vamman vakavuudesta vasta vuotta myöhemmin. Minun piti alun perin mennä leikkaukseen vuonna 2015, mutta en sitten mennytkään ja lopulta minut leikattiin kahdeksan kuukautta myöhemmin. Pelasin sen ajan loukkaantuneena. On vaikea pelata vamman kanssa, kun se ei parane. Se oli ongelmani, mutta en kadu mitään. Urani muuttui sinä vuonna, Jackson totesi.

Jackson oli leikkauksen jälkeen sivussa pelikentiltä melkein kahden vuoden ajan.

– Tiesin loukkaantuessani, ettei vammani ole sellainen, mitä lääkärit väittävät sen olevan. Minulla on ollut lihasvammoja ja nyrjähdyksiä. Jalkani ei ollut turvonnut, mutta en voinut laittaa sille painoa. Maajoukkueessa sain väärän diagnoosin ja jalkaani hoidettiin kuin se olisi ollut nyrjähtänyt, vaikka kukaan ei todellisuudessa tiennyt, mikä sitä vaivasi.

Lähde: AS