Rayo Vallecano otti riemukkaan 3-0-kotivoiton lauantaina Getafesta. Estadio de Vallecasin lehtereille saapuneet kannattajat pääsivät seuraamaan myös uuden sankarinsa ensiesiintymistä.

Kolumbialaiskärki Radamel Falcao siirtyi Vallecanon riveihin syyskuun alussa ilmaissiirrolla.

El Tigren saapuminen aiheutti Vallecasin alueella huomattavaa innostusta ja suoranaisen buumin. Urallaan muun muassa Manchester Unitedissa, Chelseassa ja Atletico Madridissa pelannut Falcao on edelleen iso nimi jalkapallomaailmassa.

Kokenut pelaaja esiteltiin uudelle kotiyleisölleen seuran kotistadionilla torstaina. Tuolloin valmentaja Andoni Iraola väläytteli mahdollisuutta, että Falcao olisi penkillä jo Getafe-pelissä.

Näin myös kävi. Lauantaina 35-vuotias hyökkääjä pääsi kentälle vaihdosta pelin 71. minuutilla. Tässä kohtaa kotijoukkue johti peliä 1-0 Oscar Trejon rangaistuspotkumaalilla.

Seitsemän minuuttia Falcaon kentälle tulon jälkeen senegalilaispuolustaja Pathe Ciss tuplasi Rayon johdon.

Kymmenen minuuttia. Se on se aika, jonka Falcao tarvitsi ensimmäisen maalinsa tekemiseen uudessa seurassaan. Komea laukaus takakulmaan räjäytti Estadio de Vallecasin lehterit.

Katso maali alta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.