Huippuvalmentaja Antonio Conte sanoo, että hänen entinen suojattinsa, Paris Saint-Germainin laitapuolustaja Achraf Hakimi haaveilee yhä paluusta Real Madridiin.

Marokon A-maajoukkueessa 36 kertaa esiintynyt Hakimi, 22, liittyi Real Madridin riveihin kahdeksanvuotiaana ja edusti Los Blancosia kesään 2020 saakka, mutta esiintyi seuran edustusjoukkueessa vain 17 kertaa.

Madridin-vuosistaan hän vietti viimeiset kaksi lainalla Borussia Dortmundissa, jossa hän säkenöi siinä määrin, että Internazionale osti hänet 43 miljoonalla eurolla Madridista. Hakimi vietti lopulta Italiassa vain yhden kauden, sillä menneenä kesänä hänet naarattiin nykyiseen seuraansa PSG:hen 60 miljoonalla eurolla.

Real Madridilla olisi ollut lehtitietojen mukaan etuosto-oikeus Hakimiin Interin myydessä hänet, mutta tuo mahdollisuus jäi käyttämättä.

Monet Real Madridin kannattajat ovat harmitelleet, että seuran oma kasvatti loistaa nykyään muualla. Interissä Hakimia valmentanut Conte sanoo kuitenkin, että marokkolaispakin tähtäin on yhä Los Blancosin avauskokoonpanossa.

– Hänen unelmansa on pelata uudestaan Real Madridissa – avainpelaajana, kommentoi Conte Sky Sport Italialle.

Italialaisluotsin mukaan Hakimi pääsi Interissä kunnolla vauhtiin vasta, kun italialaisjätti oli kohdannut Mestarien liigassa hänen entisen seuransa Madridin. Inter hävisi kummatkin pelit ja Hakimi teki toisessa niistä oman maalin.

– Psykologisesti Hakimi kärsi hieman viime kauden peleistä. Muistan ne kaksi peliä [Real Madridia vastaan] todella hyvin. Niiden jälkeen hän teki paljon töitä, ja minä näin nuoren pelaajan, joka halusi oppia ja kehittyä.

– Hän ymmärsi, että hän ei ollut tehnyt tarpeeksi töitä hyökkäyssuuntaan. Nykyään hän on yksi maailman parhaista pelaajista siinä. Hänestä voi tulla maailmanluokan pelaaja, jos hän kehittää viimeistä syöttöään.