Yksi Levanten La Liga -historian merkittävimmistä pelaajista, Pedro López on lopettanut pelaajauransa. Marraskuussa 38 vuotta täyttävä López pelasi Levantessa kahdeksan kautta, pelasi seurahistorian ensimmäisissä europeleissä ja toimi joukkueen kapteenina, kun Levante viimeksi nousi pääsarjaan.

López pelasi urallaan kaikkiaan 258 La Liga -ottelua, joissa hän teki viisi ja syötti seitsemän maalia. Ikimuistoisin maali oli luultavasti syksyllä 2007 syntynyt komea kaukolaukaus 30 metristä Real Madridin Iker Casillasin selän taakse. Joulukuussa 2008 hän puolestaan teki maalin omalta kenttäpuoliskoltaan Deportivo La Coruñaa vastaan.

Valencian kasvatti debytoi La Ligassa 21-vuotiaana Racing Santanderin paidassa. Sitten hän vietti kuusi kautta Real Valladonissa ennen kuin siirtyi Levanteen vuonna 2011. Levantesta López lähti vuonna 2019 – kyynelehtien lehdistötilaisuudessa – ja vietti uransa kaksi viimeistä vuotta Huescassa.

Kaikkiaan Pedro López pelasi Levanten peliasussa 182 virallista ottelua.