Ansu Fatin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Katalonialaislehdistön mukaan Barcelonalla on käytössään optio, jonka avulla seura voi jatkaa Fatin sopimusta kahdella vuodella.

Fatia edustavan Jorge Mendesin mukaan kyseinen optio ei ole voimassa, sillä nuorukainen allekirjoitti sopimuksensa alaikäisenä.

Sportin mukaan Mendes ja Barcelona neuvottelevat parhaillaan Fatin jatkosopimuksesta.

El Nacionalin mukaan Mendes tarjoaa asiakastaan Manchester Citylle painostaakseen Barcelonaa parantamaan jatkosopimustarjoustaan. Manchester City ei ole tiettävästi ainoa seura, jolle Mendes on tarjonnut mahdollisuutta Fatin hankkimiseen.

Barcelona haluaisi tehdä Fatille potentiaaliinsa nähden varsin halvan jatkosopimuksen, kun taas Mendesin tavoite on saada asiakkaalleen rahakas sopimus.

Lähde kertoo Mendesin haluavan jatkosopimusneuvottelut maaliin mahdollisimman nopeasti. Kymppipaidan itselleen saanut Fati haluaa jatkaa uraansa Barcelonassa.

18-vuotiaan Fatin on määrä palata pelikentille lokakuussa. Fati on ollut sivussa viime marraskuusta lähtien saatuaan vakavan polvivamman, jonka seurauksena hän on käynyt jopa neljässä operaatiossa.