La Ligan neljäs kierros käynnistyy lauantaina, kun meneillään oleva maajoukkuetauko on saatu päätökseen.

Real Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia ja Atlético ovat kaikki seitsemässä pisteessä kolmen pelatun kierroksen jälkeen.

Atlético-legenda Diego Forlán käväisi Chiamarsi Bomberin haastattelussa Twitchissä. Forlán kertoi muun muassa mielipiteensä siitä, mikä seura voittaa La Ligan mestaruuden alkaneella kaudella. Forlán muistutti Antoine Griezmannin tuovan tulitukea Luis Suárezille.

– Atlético on kaikista vahvin joukkue. Suárez ja Griezmann ovat loistavia hyökkääjiä. Lisäksi heillä on valmentaja, joka haluaa aina parantaa ja puskea joukkuettaan eteenpäin. Real Madrid ja Barcelona taistelevat mestaruudesta loppuun asti, mutta Atléticolla on yhtenäisempi joukkue kuin heillä. Lisäksi Atléticon kannalta siirtoikkuna oli puhdas kymppi. Griezmann on tehnyt historiaa Atléticossa, Forlán muistutti.

Forlánilta kysyttiin myös, kuka voittaa La Ligan maalipörssin. Forlán pitää Karim Benzemaa ykkössuosikkina.

– Benzema tekee paljon maaleja vuosittain. Hän on hyvin kokenut ja fyysisesti vahva kärki, joka tuntee joukkueensa ja voi voittaa maalikuninkuuden. Ei kannata kuitenkaan unohtaa Suárezia, Griezmannia, Gerard Morenoa tai Memphis Depayta, Forlán luetteli.

Lähde: Mundo Deportivo