Kosovo ja Espanja iskivät yhteen keskiviikkoiltana Pristinassa.

Espanja voitti MM-karsintaottelun Pablo Fornalsin ja Ferran Torresin maaleilla 2-0 ja johtaa siten karsintalohkoaan neljän pisteen erolla Ruotsiin.

Ruotsi on pelannut kaksi ottelua Espanjaa vähemmän. Ruotsi hävisi keskiviikkoiltana omassa karsintaottelussaan Kreikalle 1-2.

Espanja ja Ruotsi kohtaavat toisensa karsintojen päätöskierroksella marraskuussa. Ruotsi kaatoi Espanjan viime viikolla karsintaottelussa 2-1.

Espanjan peliesitys oli kaukana vakuuttavasta etenkin toisella jaksolla, jolloin Kosovo oli jopa Espanjaa parempi ja kykeni luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja. Kosovo oli viimeisen 20 minuutin aikana selvästi Espanjan niskan päällä, mutta ei onnistunut maalipaikoissaan.

Ensimmäistä kertaa Espanjan A-maajoukkueen avauskokoonpanossa ollut Fornals vei Espanjan johtoon 32. minuutilla. Boksin sisältä lähtenyt laukaus löysi tiensä maaliin ja West Hamia seuratasolla edustava keskikenttäpelaaja juhlisti A-maajoukkueuransa avausosumaa.

Ferran iski Espanjan toisen täysosuman kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa.