Real Madrid ja Celta iskevät yhteen ensi viikon sunnuntaina Bernabéulla. Kyseessä on Real Madridin ensimmäinen ottelu Bernabéulla yli puoleentoista vuoteen.

Vinícius on aloittanut kauden loistavasti. Laitahyökkääjä on viimeistellyt La Ligassa kolme maalia ja on siten joukkueensa paras maalintekijä.

Vinícius kohtaa Celta-ottelussa vanhan tuttavansa Thiago Galhardon. 32-vuotias Galhardo siirtyi hiljattain Brasiliasta Celtan riveihin. Galhardo oli viime syksynä mukana Brasilian A-maajoukkueessa. Galhardon mukaan kaksikko tulee hyvin toimeen.

– Vinícius on ystäväni. Hän lähetti minulle tervetuloviestin, kun saavuin Espanjaan. Hän kertoi Celtan olevan hyvin laadukas seura ja Vinícius oli onnellinen siirrostani. Nyt kohtaamme toisemme ja vaihdamme varmasti paitoja. Pelasin Brasiliassa muutaman kerran häntä vastaan. Kyseessä on hyvin nuori pelaaja, joka on äärimmäisen taitava. Hän on loistava harhauttelija ja kyseessä on hyvin räjähtävä pelaaja.

Galhardon mielestä Vinícius saa liikaa kritiikkiä Brasiliassa.

– Brasiliassa häntä kritisoidaan enemmän kuin tuetaan. Yksikään pelaaja ei siirry Real Madridiin ja pelaa siellä niin paljon otteluita tuosta vain. Mielestäni ihmisten olisi ensiksi pitänyt nähdä, kuinka hyväksi pelaajaksi hän on kehittynyt. Kyseessä on vasta poika, jonka on kasvettava, mutta hän pelaa Real Madridissa ja Brasilian A-maajoukkueessa, joten hän varmasti kehittyy ja kypsyy entisestään. Toivon hänelle pelkkää parasta.

Lähde: AS