Pau Torres pelasi upean viime kauden Villarrealin takalinjoilla.

Pau muodosti Raúl Albiolin kanssa laadukkaan toppariparin, kun Villarreal voitti toukokuussa Eurooppa-liigan mestaruuden kaadettuaan finaalissa Manchester Unitedin.

24-vuotias Pau oli mukana Espanjan EM- ja olympialaisjoukkueissa. Pau sai mukavasti vastuuta kummassakin turnauksessa ja herätti kesällä ainakin Tottenhamin kiinnostuksen. Toppari kieltäytyi saamastaan tarjouksesta ja jäi ilomielin kasvattajaseuraansa

– Minulle ilmoitettiin Tottenhamin kiinnostuksesta, mutta minulle on ollut aina selvää, että halusin jäädä Villarrealiin. Suunnitelmani oli alusta asti olla mukana hienossa kaudessa ja halusin jäädä kotiini, eli Villarrealiin. Sen vuoksi päätös oli helppo ja nopea, Pau totesi AS:lle.

– Kaikki päätökset ovat kunnioitettavia. Minä halusin jäädä tänne. Olen tyytyväinen tekemääni päätökseen. Ideani oli jatkaa kotona ja olen hyvin onnellinen.

Pau palaa pian lomalta joukkueen vahvuuteen. Toppari pelasi UEFA Super Cupissa, jonka jälkeen Villarreal päästi kesän turnauksissa uurtaneen kasvattinsa ansaitulle lomalle. Pau on pelannut viimeisen vuoden aikana enemmän otteluita kuin Pedri, joka on niin ikään lomalla.