Real Madrid ja Rayo Vallecano pääsivät tiistai-iltana yhteisymmärrykseen Mariano Díazin lainasiirrosta Vallecasiin, mutta kärki ei suostunut siirtymään piskuiseen madridilaisseuraan ja siirto kariutui.

Real Madrid olisi halunnut päästä eroon Marianosta, joka ei edelleenkään kuulu edustusjoukkueen suunnitelmiin, mutta hyökkääjä ei suostu jättämään seuraa.

Mariano tienaa Real Madridissa noin viisi miljoonaa euroa kaudessa ja on tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa, vaikkei saa peliaikaa.

Real Madrid hankki Marianon takaisin Lyonista kesällä 2018, jonka jälkeen hyökkääjä on saanut yhteensä alle 1700 minuuttia peliaikaa, eli hyökkääjä on pelannut keskimäärin noin 500 minuuttia kaudessa.

AS:n mukaan Real Madrid on hyvin pettynyt Marianoon, eikä tiedä, miten päästä hänestä eroon. Lehden mukaan Marianon palkkatulot olisivat jopa nousseet Rayossa, sillä Real Madrid olisi suostunut maksamaan merkittävän osuuden hänen palkastaan ja Rayo oli valmis maksamaan yli kaksi miljoonaa euroa Marianolle palkkaa. Silti vastaus oli kielteinen.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Mariano kieltäytyy jättämästä Real Madridia. Vuosi sitten Real Madrid ja Benfica olivat päässeet yhteisymmärrykseen Marianon lainasopimuksesta, mutta kärki ei suostunut lähtemään.

28-vuotiaan Marianon sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesällä 2023.