Siirtoikkuna umpeutuu Euroopan suurissa sarjoissa tänään.

La Liga -seurat puuhaavat poikkeuksellisen monia isoja pelaajakauppoja. Esittelemme tässä jutussa viisi mahdollista pelaajasiirtoa.

Kylian Mbappé

Tämä pelaaja ei esittelyjä kaipaa. Real Madrid yrittää ostaa maailman tämän hetken arvokkaimman pelaajan 170+10 miljoonalla eurolla, vaikka Mbappélla on vain vuosi sopimustaan jäljellä. Hieman yllättäen PSG on kieltäytynyt myymästä. Tämä päivä näyttää, pääseekö Mbappé siirtymään.

Eduardo Camavinga

Yhden siirron Real Madrid on joka tapauksessa saamassa maaliin. Maanantai-iltana tuli aivan puun takaa tieto, että Real ja Rennes olisivat sopineet Camavingan 31 miljoonan euron arvoisesta kaupasta ja että lääkärintarkastuskin olisi jo tehty. Vahvistusta 18-vuotiaan huippulupauksen siirrolle odotetaan tänään.

Emerson

Talousvaikeuksissa rypevä Barcelona on myymässä Emersonin, vaikka vain alle kuukausi sitten puheenjohtaja Joan Laporta sanoi toivovansa, että ”Emerson pelaa Barcelonassa monen vuoden ajan”. Emerson on siirtymässä Tottenhamiin 25+5 miljoonan euron kaupassa.

Ilaix Moriba

Barcelonasta on lähdössä myös keskikentän lupaava Ilaix Moriba. Nuorukainen ei tosin lähde Barcan pakottamana, vaan omasta tahdostaan. Moriba on siirtymässä RB Leipzigiin noin 15-20 miljoonan euron kaupassa. Vahvistusta odotetaan hetkenä minä hyvänsä.

Jules Koundé

Chelsea haluaa ostaa Sevillan lupaavan Koundén. Siirron uskottiin jo olevan toteutumassa noin 50-60 miljoonan euron korvausta vastaan, kunnes Sevilla yhtäkkiä nostikin hintaa. On epäselvää, onko Chelsea valmis nostamaan tarjoustaan 15 miljoonalla eurolla, mitä Sevilla toivoo.