Djenén tulevaisuus on puhuttanut viime aikoina espanjalaislehdistössä.

Getafen puolustaja haluaa tiettävästi jättää madridilaisseuran ja topparin entinen valmentaja José Bordalás haluaa hänet Valenciaan.

Valencialaismedia Plaza Deportivan mukaan Valencia on valmis tarjoamaan Getafelle noin 12 miljoonaa euroa Djenéstä, joka haluaisi siirtyä Mestallalle. Valencian ensimmäinen tarjous oli seitsemän miljoonan euron arvoinen, joka ei miellyttänyt Getafea.

Getafen päävalmentaja Míchel haluaa luonnollisesti pitää kiinni avaintopparistaan, mutta Valencian seurajohto on luottavainen Djenén hankinnan suhteen.

29-vuotias Djené siirtyi Getafeen kesällä 2017 ja on siitä lähtien kuulunut joukkueen parhaimpiin pelaajiin. Bordalás nosti Djenén välittömästi uudelle tasolle ja togolaistoppari olikin Bordalásin alaisuudessa yksi La Ligan parhaimmista toppareista.

[readmore from=Valencia]

Djené on aiemminkin antanut ymmärtää haluavansa siirtyä pois Getafesta. Topparin edustajat ovat avoimesti puhuneet siitä, miten Djené haluaisi muun muassa pelata Valioliigassa.

Valencia hankki hiljattain Marcos Andrén Valladolidista kahdeksalla miljoonalla eurolla. Se oli Valencian ensimmäinen hankinta kahteen vuoteen.