La Ligan kolmas kierros pelataan viikonloppuna. Syksyn ensimmäinen maajoukkuetauko käynnistyy viikonlopun kierroksen jälkeen.

Etelä-Amerikan MM-karsinta jatkuu kolmella ottelukierroksella syyskuun maaottelun tauon aikana. Maaottelutauon viimeinen ottelukierros pelataan perjantaina 10. syyskuuta. Ottelut alkavat Suomen aikaa aamuyöllä.

La Ligan neljäs kierros potkaistaan käyntiin niin ikään 10. syyskuuta. Atlético, Sevilla, Barcelona ja Real Madrid pelaavat ottelunsa lauantaina 11. syyskuuta, joten Etelä-Amerikan MM-karsintaotteluihin osallistuvat pelaajat eivät kykenisi pelaamaan neljännellä sarjakierroksella.

La Liga ilmoitti tiistai-iltana kannustavansa seuroja, jotka eivät halua päästää pelaajiaan Etelä-Amerikan MM-karsintaotteluihin. La Ligan kärkiseurat olisivat menettäneet lukuisia avainpelaajiaan CONMEBOL:n otteluihin.

Aiemmin tiistaina Valioliiga julkaisi samanlaisen tiedotteen, jossa se ilmoitti kieltävänsä sarjan pelaajia osallistumasta punaisella vyöhykkeellä pelattaviin maaotteluihin. Iso-Britannia on määritellyt 26 maata punaiselle vyöhykkeelle, josta Isoon-Britanniaan palatessa on jäätävä kymmeneksi päiväksi karanteeniin.