La Ligan kärkipaikalla majaileva Sevilla vahvistuu Tanskan maajoukkuepelaaja Thomas Delaneylla.

Sevilla ja Borussia Dortmund pääsivät tiistai-iltana vihdoin sopuun pelaajan siirtosummasta. 29-vuotiaalla Delaneylla oli vain vuosi Dortmund-sopimusta jäljellä, joten Sevilla sai hänet hyvin alhaiseen hintaan, vain kuudella miljoonalla eurolla.

Delaney oli jo aiemmin sopinut henkilökohtaisista ehdoista Sevillan kanssa. Tanskalaispelaajan on määrä allekirjoittaa kesään 2025 asti ulottuva sopimus, kunhan hän ensin läpäisee lääkärintarkastuksen.

Dortmundia kolmen viime kauden ajan edustaneesta Delaneysta tulee Sevillan kesän kuudes pelaajahankinta. Aiemmin seuraan ovat siirtyneet Marko Dmitrović, Érik Lamela, Gonzalo Montiel, Ludwig Augustinsson ja Rafa Mir.

LUE MYÖS: Ex-valioliigataiturilla räjähtävä alku La Ligassa – tehnyt jo nyt saman verran maaleja kuin kahden viime kauden aikana yhteensä

Patrick Berger

@berger_pj
#BVB - 🚨 Breakthrough in the negotiations between Borussia Dortmund and FC Sevilla on a Thomas Delaney transfer! Spanish reports are correct. The Danish midfielder is on his way now to Spain ✈️ Transfer fee will be €6m + add ons. ⚫️🟡@SPORT1

Lähteet: Sport1, Marca, Fabrizio Romano