Espanjan kolmannella sarjatasolla Primera RFEF:ssä pelaava Andorra FC tarjoaa kausikorttilaisilleen houkuttelevan lisätäkyn. Kausikortin haltijat saavat osallistua arvontaan, jossa voittaja saa palkinnokseen kahden hengen illallisen.

Illallinen ei ole ihan tavanomainen illallinen, sillä seuraan liittyy lisäksi Barcelonan toppari ja seuraikoni Gerard Piqué, Andorran valmennusryhmän jäseniä päävalmentaja Eder Sarabian johdolla, sekä joitain joukkueen pelaajia. Piquén läsnäolo ei toki suinkaan ole sattumaa – onhan hän ollut joulukuusta 2018 lähtien seuran pääomistaja ja puheenjohtaja.

Illallinen järjestetään tänä viikonloppuna ennen Andorran kauden avauspeliä Linaresia vastaan. Päivä on juhlapäivä Andorrassakin, sillä pitkästä aikaa stadionille otetaan myös yleisöä.

Arvonnan tarkoituksena on luonnollisesti pyrkimys saada seuralle uusia kausikortinhaltijoita, ja saada laajin mahdollinen tuki sarjanousua havittelevalle joukkueelle.

FC Andorra

@fcandorra
🍽️ Vols guanyar un sopar per a dues persones amb @3gerardpique?

▶️ Fes-te abonat i entra en el sorteig d'un àpat amb el futbolista català i l'entrenador i jugadors del primer equip de l'@fcandorra

👉🏼 fcandorra.com/fes-te-abonat/

#SomTricolors 🔵🟡🔴
#Morabanc