Barcelona oli aiemmin kesällä Cristian Romeron kintereillä. Lopulta Atalanta myi argentiinalaistopparin Tottenhamiin noin 55 miljoonalla eurolla.

Kyseessä on aluksi kuluvan kauden kattava lainasopimus, jonka jälkeen Tottenhamin on maksettava yllä mainittu summa Atalantalle.

Romero oli voittamassa kesällä Copa Américaa Argentiinan A-maajoukkueen paidassa. Leo Messi halusi maanmiehensä Barcelonaan, vaikka joutui lopulta itse lähtemään seurasta PSG:hen.

Romero on kiitollinen Messille siitä, että supertähti halusi hänet Barcelonaan.

– On upeaa kuulla, että Messi halusi minut kesällä Barcelonaan. PSG on luonut uskomattoman joukkueen. Olen hieman surullinen siitä, millä tavalla Messi lähti Barcelonasta. Uskoin hänen pelaavan koko uransa siellä. Toivon hänelle pelkkää hyvää. Leo on loistava persoona ja toivottavasti hän voi voittaa PSG:ssä kaiken mahdollisen muiden argentiinalaisten kanssa, Romero totesi Radio AM 550:lle.

– Olen kiitollinen Messille kaikesta siitä, mitä olemme kokeneet yhdessä. A-maajoukkueessa minua kohdeltiin kuin olisin ollut siellä vuosikausien ajan. Siitä on helppo nähdä, kuinka laadukas ryhmä maajoukkueella on.

Lähde: Mundo Deportivo