Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on tehnyt päätöksen Luka Jovićin ja Mariano Díazin suhteen, kertoo Diario AS.

Espanjalaislehden mukaan Real Madridiin kesällä 2019 jättimäisellä 63 miljoonan euron siirtosummalla hankittu Jović saa tulevalla kaudella näyttöpaikan. Serbihyökkääjän aika Los Blancosissa on ollut toistaiseksi kaikkea muuta kuin onnistunut ja viime kauden jälkimmäisen puoliskon hän vietti lainalla ex-seurassaan Eintracht Frankfurtissa.

Real Madridin juniorijoukkueista tiensä edustusjoukkueeseen raivannut Díaz puolestaan saa lähteä seurasta. Hyökkääjä ei kuulu Ancelottin suunnitelmiin ja hänelle etsitään par’aikaa uutta seuraa. 28-vuotias Díaz on pelannut Real-paidassa ainoastaan 33 La Ligan ottelua sen jälkeen, kun hän palasi Lyonista takaisin Madridiin kesällä 2018.

Real Madrid avasi La Liga -kautensa komealla 4-1-vierasvoitolla Alavésista. Huomenna sunnuntaina joukkue kohtaa kello 23 alkavassa ottelussa Levanten.