Sevilla tiedotti perjantaina hankkineensa Rafa Mirin Wolverhamptonista.

Sevilla maksoi Miristä 16 miljoonan euron siirtosumman ja hyökkääjä allekirjoitti kuusivuotisen sopimuksen.

24-vuotias Mir pelasi viime kauden lainalla Huescassa ja iski 13 maalia La Ligassa. Lisäksi Mir teki kolme maalia Copassa.

Espanjaa olympialaisten jalkapalloturnauksessa edustanut Mir on luonnollisesti onnellinen päästyään Sevillan kaltaiseen suurseuraan.

– Olen hyvin onnellinen päästyäni tänne. Sevilla on paras paikka minulle jatkaa kehittymistäni ja osoittaa taitojani. Minä, perheeni ja lähipiirini uskomme tämän olevan paras mahdollinen paikka minulle. Sevilla teki paljon saadakseen minut tänne. He luottavat minuun. Ykköstavoitteeni on olla onnellinen, päästä pelaamaan ja osoittamaan, mitä osaan, Mir totesi Sevillan haastattelussa.

Wolves hankki Mirin Valencian organisaatiosta tammikuussa 2018. Mir pelasi seuran edustusjoukkueessa vain neljä ottelua ja espanjalainen lainattiin Nottingham Forestiin, Las Palmasiin ja Huescaan. Mir olisi kaivannut enemmän peliaikaa Englannissa.

– Tehdäksesi maaleja sinun on päästävä pelaamaan ja kun et pääse, niin niiden tekeminen on hyvin haastavaa. Valitsin Englannin ja muutos oli hyvin suuri. Menin uuteen maahan, jossa puhuttiin eri kieltä ja kulttuuri oli erilainen. Se oli hyvin vaikeaa minulle ja perheelleni. Menin sinne todella nuorena, enkä tiennyt, mikä minua odotti. Asiat eivät menneet odotetusti. Minut lainattiin jatkuvasti takaisin Espanjaan. Ehkä asiat olisivat menneet eri tavalla, jos olisin saanut vastuuta.

Lähde: MARCA