Kylian Mbappén siirtosaaga on kestänyt jo pitkään.

Mbappé ei ole suostunut PSG:n lukuisiin jatkosopimustarjouksiin. Ranskalaisen sopimus seuran kanssa päättyy alkaneen kauden jälkeen. Mbappé haluaisi tiettävästi poistua PSG:stä jo pian päättyvän siirtoikkunan aikana, mutta PSG ei aio luopua pelaajastaan.

Real Madrid on hyvin kiinnostunut Mbappésta ja olisi valmis maksamaan hänestä valtavan siirtosumman, mutta PSG ei aio myydä Mbappéa. PSG ottaa ennemmin riskin Mbappén menettämisestä ilmaiseksi ensi kesänä, jos hän ei ole siihen mennessä suostunut jatkosopimukseen.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun PSG ei ole päästänyt avainpelaajaansa lähtemään. Marco Verratti halusi lähteä PSG:stä kesällä 2017, mutta seura ei suostunut myymään italialaista. Verrattin agenttina silloin toimineen Donato di Camplin mukaan PSG uhkasi jättää pelaajan katsomoon sopimuksensa päättymiseen saakka.

AS haastatteli di Camplia, joka otti kantaa Mbappén tulevaisuuteen ja mahdolliseen Real Madrid -siirtoon.

– Hän kokee saman kohtalon kuin Adrien Rabiot (istui koko kauden katsomossa kieltäydyttyään jatkosopimuksesta), koska PSG ottaa tällaiset asiat henkilökohtaisesti. Raha on heille toissijaista. He uskovat voivansa ostaa kaiken rahalla. Mbappé istuu katsomossa, jos hän ei tee jatkosopimusta. PSG ei tarvitse hänestä siirtosummaa. Jos minun pitäisi lyödä asiasta vetoa, väittäisin hänen jäävän PSG:hen. Puhun henkilökohtaisesta kokemuksesta, di Campli muistutti.

– Ainoa toive on Leonardo. Hän ymmärtää jalkapallosta ja se on tärkeää. Siitä huolimatta näen Mbappén siirron hyvin vaikeana, miltei mahdottomana. Sinulla on Al-Khelaïfin ja PSG:n kanssa yksi ongelma. Nimittäin se, että raha on heille yhdentekevää. Mbappén ei pidä suututtaa Al-Khelaïfia ja sanoa haluavansa lähteä, koska kaikki on Al-Khelaïfin käsissä. Toivottavasti Mbappé on onnekas, sillä loppujen lopuksi PSG ei huijaa ketään. He haluavat ostaa historian, mutta sitä ei voi ostaa. Historia tehdään.

Lähde: AS