Real Betis on vahvistanut alakertaansa Germán Pezzellalla, joka palaa seuraan neljän vuoden tauon jälkeen.

Pezzella, 30, palaa Betisin paitaan italialaisseura Fiorentinasta, jossa Argentiinan maajoukkuetoppari pelasi kesästä 2017 lähtien. Siirtokorvaus on mediatietojen mukaan vähän alle 4 miljoonaa euroa ja pelaajan sopimus ulottuu vuoteen 2025.

Pezzellan hankinnasta ei kuitenkaan olla tiedotettu millään perinteisimmällä mahdollisella tavalla. Real Betis on nimittäin nähnyt suuren vaivan esitelläkseen paluumuuttajansa tunnetun videopelin Grand Theft Auton (GTA) innoittamaan tyyliin.

Jos alla oleva videoupotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Esittelyvideo on kerännyt suurta ylistystä sosiaalisessa mediassa, mikä on suoraan sanottuna vähintä, mitä Betisin pelaajat näin omistautuneesta näyttelemisestä ja kekseliäästä toteutuksesta voivat saada.

– Sulkekaa siirtoikkuna välittömästi. Real Betis on voittanut. Peli on ohi, kommentoi jalkapallomedia COPA90.

– Tämä saattaa olla yksi kaikkien aikojen parhaista siirtoilmoitusvideoista, 10/10, twiittasi eräs jalkapallofani.

– Tästä vuodesta alkaen Oscar-palkintogaalaan on luotava kategoria, joka on omistettu pelkille siirtoilmoitusvideoille, ehdotti toinen.