Luis Suárez aloitti viikonloppuna toisen kautensa Atléticossa, kun hallitseva mestari käynnisti sarjakautensa voittamalla Celtan Balaídosilla värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-1.

Suárez siirtyi vuosi sitten Atléticoon ja iski 21 täysosumaa La Ligassa, kun Diego Simeonen miehistö kruunattiin mestariksi.

Uruguayn A-maajoukkueessa pitkään Suárezin kanssa pelannut ja sitä kautta hyökkääjän kanssa ystävystynyt Sebastián Abreu käväisi El Largueron haastattelussa. Suárez on Abreun pojan kummisetä.

Abreu kehui haastattelussa Simeonea ja Suárezia.

– He harjoittelevat samalla tavalla kuin pelaavat. Atléticon harjoituksia seuraamalla voit oppia paljon etenkin siitä, miten joukkuetta johdetaan. On hienoa nähdä, miten Simeone antaa kaikkensa joukkueelleen, Abreu kehui.

Abreu tiesi, miten pahalta Suárezista tuntui, kun hänet häädettiin Barcelonasta vuosi sitten. Monet epäilivät, olisiko hänestä hyötyä Atléticolle.

– Kaikki näkevät vain jalkapalloilijan, mutta hänet tuntevat tietävät, miten pahalta hänestä tuntui. Hän pääsi viime kaudella todistamaan itsensä kaikille siirtyessään Barcelonasta Atléticoon. Aluksi sanottiin, ettei hänestä saisi enää mitään irti, mutta hän voitti mestaruuden Atléticossa. En ole Atléticon kannattaja, mutta nautin paljon heidän mestaruudestaan Suárezin vuoksi.