Espanjalaismedia El Confidencial julkaisi kesällä salaa nauhoitettuja äänitteitä, joissa Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez kritisoi rajusti muun muassa Cristiano Ronaldoa, José Mourinhoa, Iker Casillasia, Gutia ja Luis Figoa.

Pérez haukkui samalla Getafea nykyisin valmentavan Míchelin. Míchel on Real Madridin todellinen seuralegenda. Míchel pelasi Real Madridin edustusjoukkueessa yli 500 ottelua ja voitti muun muassa kuudesti La Ligan mestaruuden.

Míchel valmensi aikoinaan Real Madridin B-joukkue Castillaa. Pérez haukkui Mícheliä ammattitaidottomaksi ja sanoi, ettei Mícheliä voi kutsua edes valmentajaksi. Lisäksi Pérez väitti Míchelin häätäneen Juan Matan Castillasta, jotta hänen oma poikansa saisi enemmän peliaikaa Castillassa.

[readmore from=Perez-Florentino]

Míchel vastasi Pérezin syytöksiin El Largueron haastattelussa.

– Jos joku päivä törmään Florentinoon omana itsenään, eikä Real Madridin puheenjohtajana, annan hänelle mielipiteeni kaikella kunnioituksella ja samalla hän voi kertoa mielipiteensä minusta. Hänen kommenttinsa eivät vaikuta minuun. Tiedän tämän olevan hieman haastava tilanne. En tiedä, puhuiko hän omana itsenään vai seuran puheenjohtajana. Sitä on aina vaikea erottaa, Míchel totesi.

Míchelin mukaan Pérezin syytös Matan häätämisestä on valhe.

– Se on valhe. Mata pelasi sillä kaudella enemmän otteluita kuin poikani ja kummatkin lähtivät joukkueesta samaan aikaan, vaikkakin eri syistä.