Atlético Madrid etsii siirtoikkunan viimeisen kaksiviikkoisen aikana markkinoilta vielä uutta kärkimiestä. Huhuissa on vahvimmin ollut esillä Espanjaa Tokion olympialaisissa edustaneen Rafa Mirin nimi. Lisäksi Atlético on ollut kiinnostunut Fiorentinan Dusan Vlahovicista, mutta nyt ehdolle on nostettu uusi pelaaja: Hertha Berlinin 22-vuotias hyökkääjä Matheus Cunha.

Matheus Cunha oli otsikoissa kesällä, kun hän teki avausmaalin Brasilian voittoon päättyneessä olympiafinaalissa Espanjaa vastaan. Kaikkiaan hän teki viidessä olympialaisissa pelaamassaan ottelussa kolme maalia ja syötti yhden.

Seuratasolla Cunha teki viime kaudella Hertha Berlinille kahdeksan maalia ja kahdeksan maalisyöttöä 28 ottelussa. Hän on edustanut saksalaisseuraa tammikuusta 2010, ja miehen sopimus seuran kanssa jatkuu vielä kesään 2025. Transfermarkt arvioi Cunhan arvoksi 30 miljoonaa euroa. Eurooppaan Cunha siirtyi jo kesällä 2017. Ennen Hertha Berliniä hän pelasi sveitsiläisessä FC Sionissa sekä RB Leipzigissa.

Atléticon kiinnostuksesta Cunhaa kohtaan kertoo Sky Sport Italian Matteo Moretto. Hänen mukaansa Cunha on Atléticon vaihtoehto, kun se odottaa Fiorentinan vastausta 20-vuotiaan Vlahovicin ostotarjoukseen. Atléticon kärsivällisyys on hupenemassa ja katseet alkavat kääntyä kohti Berliiniä.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Nuori serbialaishyökkääjä Vlahovic teki viime kaudella Serie A:ssa 21 maalia. Atléticon kerrotaan tehneen hänestä peräti 60 miljoonan ostotarjouksen, jota Fiorentina ei kuitenkaan ole hyväksynyt.

Tulipa Atléticon hyökkäykseen kuka tahansa, on roolina soittaa lähinnä kakkosviulua Luis Suárezin takana ja pystyä antamaan uruguaylaistähdelle tulitukea sekä tarpeen vaatiessa lepoaikaa.

Lähde: AS