Mukaan Sevillan kokoonpanoon on liittymässä Ruotsin maajoukkuepelaaja Ludwig Augustinsson, 27. Neljä edellistä kauttaan Augustinsson on viettänyt Werder Bremenissä Huuhkajien entisen kapteenin Niklas Moisanderin seurassa. Bremen putosi viime kauden päätteeksi Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle 2. Bundesliigaan.

Ruotsin siirto Sevillaan on Marcan mukaan lähes varma: Augustinsson irtoaa saksalaisseuran vahvuudesta 5,5 miljoonalla eurolla Sevillan puolustuksen vasemmalle laidalle. Peliajastaan hän joutuu kilpailemaan Marcos Acuñaa vastaan.

[readmore from=Sevilla]

Augustinsson on jo havaittu seuran harjoituskeskuksella, jossa hän on ollut suorittamassa lääkärintarkastustaan.

Augustinssonista tulee taas uusi osa Sevillan muuttunutta joukkuetta. Kaksi päivää sitten seura ilmoitti hankkineensa argentiinalaisen Gonzalo Montielin, 24, River Platesta; heinäkuun lopussa varmistui Erik Lamelan siirto Andalusiaan, jossa hän haluaa omien sanojensa mukaan kokeilla pokaalien voittamista.

Realistisesti Sevilla pelaa paikasta Mestarien liigassa, mutta viime kausi osoitti minkä tahansa olevan mahdollista. Augustinsson varmasti omalta osaltaan yrittää auttaa Sevillaa pysymään jättiseurojen kyydissä loppusuoralle saakka.

Päivitys uutiseen 16.8. kello 11.05.:

Sevilla vahvisti Augustinssonin siirron vielä sunnuntaipäivän aikana. Hänen sopimuksensa Sevillan kanssa on nelivuotinen. Augustinsson on Sevillan seurahistorian ensimmäinen ruotsalaispelaaja.

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC
🚨 Ludwig Augustinsson, nuevo refuerzo para la defensa del #SevillaFC. ⚪️🔴

#WeAreSevilla #NuncaTeRindas