Real Madrid on lähettänyt 21-vuotiaan keskuspuolustajansa Víctor Chustin vuoden mittaisella sopimuksella lainalle hyvän viime kauden pelanneeseen Cádiziin. Lainaan ei sisälly osto-optiota.

184-senttinen Chust on kotoisin Valenciasta, mutta hän on jalostunut jo useiden vuosien ajan Real Madridin organisaatiossa. Chust teki La Liga -debyyttinsä viime kaudella, pelaten kahdessa ottelussa yhteensä 94 minuuttia. Molemmissa otteluissa Real Madrid kohtasi Getafen.

Chust on harjoitellut koko harjoituskauden Carlo Ancelottin alaisuudessa Madridin ykkösjoukkueen mukana. Cádizissa hän tulee kuitenkin suurella todennäköisyydellä saamaan huomattavasti enemmän minuutteja kuin Madridissa olisi ollut tarjolla.

– Odotan innolla tätä haastetta Cádizin kaltaisessa historiallisessa seurassa. Annan koko sieluni pannakseni parasta joka ottelussa ja ollakseni näiden mahtavien kannattajien tasolla, Chust kommentoi Twitterissä siirtoaan.

Victor Chust

@ChustVictor
Ilusionado y con muchas ganas de afrontar este reto en un club histórico como el @Cadiz_CF. Me dejaré el alma para dar lo mejor de mí en cada partido y estar a la altura de su maravillosa afición.

#VamosCádiz 💛💙 #LLNSN

 

Maanantaina Cádiz puolestaan tiedotti sopimuksesta 26-vuotiaan laitahyökkääjän Álvaro Jiménezin kanssa. Niin ikään Real Madridin junioriakatemiassa varttunut Jiménez siirtyy seuraan toisen sarjatason Albacetestä nelivuotisella sopimuksella. Jiménez on pelannut Segundassa 114 ottelua ja La Ligassa kaudella 2017-2018 Getafen paidassa 13 ottelua.

Ikäviäkin uutisia Cádizilla oli kerrottavanaan. Joukkueen kapteeni Jon Ander Garrido joutuu leikkauspöydälle ja on sivussa ainakin neljän kuukauden ajan. Baskitaustainen keskikenttäpelaaja on edustanut Cádizia vuodesta 2014 ja debytoi viime kaudella La Ligassa pelaten kaikkiaan 23 sarjaottelua. Nyt hänen pelinsä ovat polven kroonisen tendinoosivamman vuoksi tältä vuodelta luultavasti pelatut.