Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

(function (d) { var js, s = d.getElementById('outstream'); js = d.createElement('script'); js.async = true; js.src = '//s1.adform.net/banners/scripts/video/outstream/inview.js'; js.setAttribute("data-pmp-id", 943642); s.appendChild(js); s.style.marginBottom = "16px"; })(window.document); }).serve(); }; if (w.teads && w.teads.page) { ttag(); } else if (!w.teadsscript) { var s = document.createElement('script'); s.src = 'https://s8t.teads.tv/media/format/v3/teads-format.min.js'; s.async = true; s.onload = ttag; w.teadsscript = d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s); } else { w.teadsscript.addEventListener('load', ttag); } })(window, document);

} } } });

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Cádiz CF
 • Perustettu: 1919
 • Stadion: Nuevo Mirandilla (20 724)
 • Kotikaupunki: Cádiz
 • Kotiasu: Keltainen
 • Vierasasu: Tummansininen
 • Päävalmentaja: Álvaro Cervera
 • Saavutukset: La Liga 2:n voitto kaudella 2004-05.

Cádiz saavutti ainoan tavoitteensa – vaikkei moni siihen uskonutkaan

Vierasvoitto Real Madridista oli yksi Cádizin hienon viime kauden kohokohdista. Kuva: Getty
 • La Liga: 12.
 • Pisteet: 44
 • 11 voittoa, 11 tasapeliä, 16 tappiota
 • Maaliero: 36-58
 • Cupit:
  • Copa del Rey: Kolmas kierros, hävisi Gironalle 0-2.

Cádiz nousi viime kaudeksi La Ligaan. Seura lähti kauteen varsin heikolla pelaajamateriaalilla ja sarjapaikan säilyttäminen oli Cádizin ainoa tavoite. Kausi lähti ennakko-odotuksiin nähden jopa yllättävän hyvin käyntiin. Álvaro Cerveran Cádiz osoitti kykenevänsä kilpailemaan La Ligassa ja nousi otsikoihin mielenkiintoisella ja jopa inhorealistisella pelitavalla – mutta mikä tärkeintä, se toi tulosta.

Cádiz hävisi vain kahdesti ensimmäisen kahdeksan kierroksen aikana ja kaatoi itse Real Madridin vieraskentällä lokakuussa. Hienon alkukauden jälkeen maalinteko-ongelmat nousivat esiin. Cádiz ei kyennyt luomaan riittävästi maalintekopaikkoja ja ajautui surkeiden tuloksien virtaan. Yhdeksään otteluun syntyi vain neljä maalia, mutta Cádiz oli keskikastissa pisterikkaan alkukauden ansiosta.

Talvi oli Cádizille yhtä tervanjuontia. Seurassa oli korona- ja loukkaantumishuolia, jotka heijastuivat odotetusti peliesityksiin. Camp Noulta haettu vierastasapelipiste vaikutti selvästi joukkueen mentaliteettiin.

Odottamaton tasapelipiste avasi samalla osittain myös Cádizin maalihanat ja seura hävisi vain kahdesti seuraavan 13 kierroksen aikana. Sarjapaikka varmistui muutama viikko ennen kauden päätöstä ja se oli Cádizille suuronnistuminen.

Mitä siirtoja Cádiz on tehnyt kesällä? Mitä siirtoja saatetaan vielä nähdä? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla kesän siirrot”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 2.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Mielenkiintoisia hankintoja Etelä-Amerikasta

Tomás Alarcón (vasemmalla) riistämässä palloa Leo Messiltä Copa Américassa. Alarcón siirtyi Cádiziin chileläisen O’Higginsin riveistä. Kuva: Getty

Cádiz hankki kesällä Santiago Arzamendian Cerro Porteñosta. Laitapuolustaja tuo joukkueeseen tarvittavaa leveyttä, mutta ei jää pelkäksi rotaatiopelaajaksi. 23-vuotias Arzamendia on yksi uutta tulemista tekevän Chilen lupaavimmista nuorukaisista. Hankinta tulevaisuutta varten, mutta tuo jo nyt paljon andalusialaisseuraan.

Vuotta nuorempi Tomás Alarcón saapui Cádiziin O’Higginsistä. Pelasi Arzamendian tapaan kesällä Copa Américassa ja herätti tiettävästi kiinnostusta useissa eurooppalaisseuroissa ja päätyi Cádiziin. Taistelee avauskokoonpanon paikasta.

Jo viime kaudella Cádizia lainalla edustanut Jeremías Ledesma siirtyi seuraan pysyvästi argentiinalaisesta Rosariosta. Ledesma on joukkueen ykkösmaalivahti tälläkin kaudella. Sai pelata paljon viime kaudellakin, vaikka se meni pääosin totutellessa uuteen ympäristöön.

Cádiz sai pidettyä kiinni avainpelaajistaan ja vain muutama pienelle peliajalle jäänyt pelaaja jätti seuran kesällä.

Pelaajasiirrot

[get-transfer-table table=”214″ team=”Cadiz”]

Ketkä ovat Cádizin suurimmat tähdet? Entä kuka lyö läpi ensi kaudella? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla tähtipelaajien esittely ja läpimurtopelaaja”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 3.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Tähdet

Álvaro Negredo
35 vuotta
Keskushyökkääjä

Kuva: Getty Images.

35-vuotias konkarikärki palasi viime kaudeksi La Ligaan usean vuoden tauon jälkeen. Negredo nousi välittömästi Cádizin ykköskärjeksi ja viimeisteli viime kaudella kahdeksan maalia La Ligassa.

Tuo joukkueeseen tärkeää kokemusta ja esimerkkiä. On varmasti suuressa roolissa myös alkavalla kaudella iästään huolimatta. Osoitti olevansa edelleen laadukas maalintekijä.

Jens Jönsson
28 vuotta

Keskikenttäpelaaja

Kuva: Getty Images.

Tanskalaiskeskikenttäpelaaja siirtyi vuosi sitten Turkin pääsarjasta Cádiziin. Jönsson otti heti avauskokoonpanon paikan itselleen ja oli Cerveran ehdoton luottomies läpi kauden.

Loistavana pallonriistäjänä tunnettu Jönsson pelasi vakuuttavan kauden ja pitää avauksen paikkansa myös alkavalla kaudella. Cádizin keskikentän tukipilari ei loista maali- tai maalisyöttötilastoissa, mutta on elintärkeä yksilö joukkueelle.

Álex Fernández
28 vuotta

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja

Kuva: Getty Images.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja palasi pitkästä aikaa La Ligaan. Pelasi toissa kaudella loistavasti ja oli nostamassa Cádizia La Ligaan. Kuului Jönssonin tapaan Cerveran ehdottomiin luottopelaajiin ja johti joukkuetta esimerkillään.

Loukkaantuminen pilasi loppukauden, mutta ennen sitä oli joukkueensa parhaimmistoa. Onnistui myös neljästi maalinteossa.

Läpimurtopelaaja – Santiago Arzamendia

Santiago Arzamendia on tuttu pelaaja Paraguayn A-maajoukkueesta. Kuva: Getty Images.

23-vuotias laitapuolustaja siirtyi kotimaansa Paraguayn suurseurasta Cerro Porteñosta Cádiziin noin kahden miljoonan euron siirtosummalla. Paraguayn A-maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Arzamendia taistelee Alfonso Espinon kanssa avauksen paikasta ja saa Cerveralta todennäköisesti rehellisen näyttöpaikan.

Arzamendia on Cádizin seurahistorian kolmanneksi kallein hankinta. Potentiaalia riittää vaikka muille jakaa.

Miten Cádiz pelaa ja minkälaisella ryhmityksellä? Entä mikä on Cádizin ihanneavaus? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla valmennus, peliryhmitys sekä ihanneavaus”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 4.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Aliarvostettu Cervera tekee upeaa työtä Cádizissa

Valmennusryhmä

 • Päävalmentaja: Álvaro Cervera
 • Valmentaja: Roberto Perera
 • Valmentaja: Servando
 • Kuntovalmentaja: Miguel Ángel Campos
 • Maalivahtivalmentaja: Lolo Bocardo
Álvaro Cervera on tehnyt loistavaa työtä Cádizissa. Kuva: Getty

Cervera on valmentanut Cádizia jo viiden vuoden ajan ja kyseessä on yksi seurahistorian parhaimmista valmentajista. Cervera saapui Cádizin peräsimeen, kun seura pelasi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda B:ssä. Cervera nosti joukkueen välittömästi Segundaan. Cádiz pelasi muutaman vuoden Segundassa ennen kuin Cervera nosti seuran La Ligaan vuosikausien tauon jälkeen.

Ennen Cádiz-pestiään Cervera oli valmentanut pääosin Segundassa ja Segunda B:ssä, vaikka mukaan mahtuu myös lyhyt pesti Racingin päävalmentajana La Ligassa.

Cádizissa Cervera on tullut tunnetuksi puhtaan tulosjalkapallon suurena puolestapuhujana. Cerveraa ei haittaa lainkaan, vaikka Cádiz olisi pelillisesti vastustajaa jäljessä ja joutuisi puolustamaan syvällä omalla kenttäpuoliskollaan koko ottelun ajan, kunhan tulos on positiivinen. Se on täysin ymmärrettävää, sillä etenkin La Ligassa Cádizin pelaajamateriaali on sellainen, josta saa parhaan irti juuri sellaisella pelitavalla- ja tyylillä.

Cerveran Cádiz on ärsyttävä vastustaja, joka pääosin keskittyy puolustamaan tiiviisti, rikkomaan vastustajan pelinrakentelua ja iskemään nopeasti vastaan. Cervera on tehnyt siitä lähtökohtiin verrattuna hyvin toimivan pelitavan ja onnistui pitämään seuran pääsarjassa viime kaudella. Se on jo itsessään suuri saavutus.

Peliryhmitys – muoto

Cervera peluutti Cádizia yleensä varsin puolustavassa 4-4-2:ssa, joka perusti pelinsä riskienvälttelyyn ja tiukkaan puolustamiseen. Puolustaessa hyökkääjät putoavat alemmas keskikenttäpelaajien eteen, jolloin käytännössä kymmenellä pelaajalla puolustavaa Cádizia on vaikea murtaa.

Jeremías Ledesma on Cádizin selvä ykkösmaalivahti. Argentiinalaisvahti pelasi viime kauden seurassa lainalla ja siirtyi kesällä pysyvästi Cádiziin noin kahdella miljoonalla eurolla.

Juan Cala ja Fali muodostavat varsin laadukkaan toppariparin, mutta kummatkin joutuvat kilpailemaan peliajasta muun muassa Marcos Mauron kanssa. Jens Jönssön on itsestäänselvä valinta keskikentän pohjalle. Uusi hankinta Tomás Alarcón saa todennäköisesti heti alkukaudesta näyttöpaikan avauskokoonpanossa Jönssonin keskikentän pohjaparina.

Álex Fernández nähdään jälleen vasempana laitahyökkääjänä, mutta oikean laitahyökkääjän paikka on vielä auki. Salvi Sánchez ja Filip Malbasic nähtiin siinä roolissa viime kaudella, mutta kumpikaan ei vakuuttanut. Álvaro Negredo avaa kärjessä, mutta toisen hyökkääjän paikka on edelleen auki.

Ihanneavaus

Cádizin ihanneavauskokoonpano kaudella 2021-22.

Pelaajalista

[table id=221 /]

Mistä sijoista Cádiz pelaa ensi kaudella? Mitä haasteita voi olla luvassa? Entä mitä mahdollisuuksia? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla arvio sijoituksesta”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 5.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Tiukille menee

Sijat: 16-18

Cádiz säilyi viime kaudella pitkälti päävalmentajansa Álvaro Cerveran loistavan työn ansiosta. Cervera organisoi Cádizin juuri siten, miten sarjapaikasta taistelevan nousijajoukkueen pitääkin pelata.

Cádizin pelaajamateriaali on edelleen välttävä, eikä sen avulla säilyminen ole edelleenkään helppo tavoite, mutta Cervera osoitti viime kaudella kykenevänsä organisoimaan joukkueensa riittävän hyvin, jotta se on realistista.

On helppo ennakoida, ettei Cádiz juhli alkavallakaan kaudella maaleilla, mutta joukkueen vähämaaliset ottelut pitävät samalla Cádizin pääsarjassa. Cádiz päästi viime kaudella säilyneistä seuroista eniten maaleja (58), mutta se johtuu pitkälti siitä, että seura pelasi koko toukokuun puolivaloilla varmistettuaan sarjapaikkansa.

Mahdollisuudet

Cervera on todistanut kykenevänsä ihmeisiin, sillä Cádizin pelaajamateriaali oli viime kaudella sellainen, että vain harvat jaksoivat uskoa joukkueen säilyvän La Ligassa. Monet seuran kannattajat olivat suorastaan ihmeissään, kun Cádiz onnistui vasten kaikkia ennakko-odotuksia varmistamaan sarjapaikkansa jo kolme kierrosta ennen kauden päättymistä.

Riittääkö huima joukkuehenki ja muutama nappihankinta siihen, että Cádiz onnistuu toistamiseen tavoitteessaan? Se jää nähtäväksi. Cerverasta se ei ainakaan jää kiinni.

Haasteet

Álvaro Negredo iski viime kaudella komeat kahdeksan maalia, mutta Cádizin hyökkäyspään materiaali on kapea. Negredon lisäksi kentälle ei ole laittaa toista tasonsa La Ligassa osoittanutta pelaajaa.

Cádiz luo muutenkin vähän maalipaikkoja ja -odottamaa, joten kliiniset maalintekijät ovat elinehto sarjapaikan säilyttämiselle. Onnistuvatko uudet hankinnat, joihin Cádiz on budjettiinsa verrattaessa käyttänyt huomattavia rahasummia? Varaa epäonnistumisiin ei ole, sillä materiaali on hyvin kapea ja se saattaa koitua Cádizin kohtaloksi.

[td_block_11 custom_title=”Cádiz-uutiset” tag_slug=”cadiz” limit=”2″ ajax_pagination=”load_more”]