Espanjalaismanageri Rafael Benítez kokoaa tiimiään valioliigaseura Evertonissa. Hän astui tehtäväänsä tänä kesänä Carlo Ancelottin tilalle. Ancelotti jätti Evertonin Real Madridin vuoksi.

47-vuotias Antonio Gómez Pérez kuuluu Benítezin luottomiehiin. Hän on toiminut tämän apuvalmentajana Napolissa, Real Madridissa ja Newcastle Unitedissa.

The Athletic paljasti sunnuntaina huvittavan tarinan niiltä ajoilta, kun Gómez valmensi Realia Benítezin aisaparina. Mikel Antían sanoi antamassaan haastattelussa, että huumoriveikkona tunnettu Gómez on aina ollut tavattoman hyvä ylärimahaasteessa. Tämä saa poikkiputken tärähtelemään kerta toisensa jälkeen poikkeuksellisen tehokkaasti.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

– [Gómez] haastoi aina Real Madridin pelaajia ja vei heidän rahansa. Kerran harjoitusten jälkeen hän kilvoitteli Toni Kroosia, Sergio Ramosia ja Luka Modrićia vastaan. Hän nappasi heiltä kaikilta satoja euroja, Antía kertoi.

Cristiano Ronaldo tarkkaili heitä [silloin] kauempaa, ja Pérez päätti haastaa myös hänet. Kaikki huusivat [Ronaldolle] mutta hän sanoi: ”Olen Cristiano Ronaldo, lauon [palloja] vain verkon perälle.” Se sai kaikki nauramaan, mutta Pérez tapaa sanoa, että se johtuu vain siitä, että Ronaldo tiesi, ettei voisi voittaa!

Benítez valmensi Real Madridia syyskauden 2015–16. Hänet oli hankittu Los Blancosiin kolmivuotisella sopimuksella mutta tavoitteisiin nähden heikot tulokset pahimpia kilpakumppaneita vastaan johtivat hänen erottamiseensa. Hän oli myös epäsuosittu valmentaja monien fanien ja pelaajien keskuudessa. El Paisin mukaan Ronaldo suivaantui etenkin siitä, että Benítez yritti opettaa hänelle pallotonta liikkumista hyökkäysalueella. Tällä havainnoinnin osa-alueella Ronaldo on kenties kaikkien aikojen paras.