La Ligan viime kauden yhdeksäs, Granada, on tiedottanut hankkineensa riveihinsä Perun maajoukkuetoppari Luis Abramin. 25-vuotias Abram siirtyy seuraan argentiinalaisesta Vélez Sarsfieldistä. Abramin sopimus on kolmivuotinen. Siirtokorvausta hänestä ei tarvinnut maksaa.

Abram oli mukana Perun alustavassa MM-kisajoukkueessa vuonna 2018, mutta putosi viimeisenä miehenä ryhmästä ulos. Sekä vuoden 2019 Copa Américassa että Perun tähänastisissa MM-karsinnoissa Abram on pelannut maksimiminuutit. Tämän vuoden Copa Américassa hän pelasi kahdessa ottelussa. Yhteensä Abram on pelannut 28 A-maaottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin.

Abramia kohtaan oltiin osoitettu runsaasti kiinnostusta muualtakin. AS kertoo kiinnostuneiden joukossa olleen ainakin Galatasaray, Lokomotiv Moskovan, meksikolaisen Cruz Azulin, MLS:n New York City FC:n ja LA Galaxyn sekä eurooppalaisseuroista Alavésin, Real Betisin, Celta Vigon, Cagliarin ja Bordeaux’n. Se, että Abram valitsi Granadan, onkin seuralle melkoinen sulka hattuun.

Abram on Granadan kolmas ensi kauden uusi hankinta. Aiemmin joukkueeseen ovat tulleet hyökkääjät Monchu ja Carlos Bacca.