Raphaël Varane, 28, siirtyy Real Madridista Manchester Unitediin. Kauppa on jo alustavasti vahvistettu, vaikka se ei kokonaan vielä virallista ole. Siirtoneuvotteluja ei voine kuvailla sanalla kiihkeä. Huutajia kun ei ollut kuin yksi, Manchester United, ja kaikki osapuolet tiettävästi kunnioittivat toisiaan. Kilpailun henki ymmärrettiin alusta asti niin Espanjassa kuin Englannissakin.

Lauantaina Varane kävi hyvästelemässä entiset joukkuekaverinsa. Muutto Manchesteriin on edessä ennen ensi kauden alkua, ja Valioliigassa odottaa uudenlainen elämä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Real Gómez

@RealGomezRM
Imposible ser más ejemplar que Varane. Se va como un señor.

– Lähden täältä kaikkeni antaneena. Olen kokenut ainutlaatuisia hetkiä täällä, sanoi Varane madridilaispelaajille kameroiden kuvatessa.

– [Käyn läpi] hyvin paljon tunteita juuri nyt. Toivotan teille kaikkea hyvää. Toivon, että te jätkät pelaatte hyvän kauden. Tapaamme jälleen. Rakastan teitä kaikkia erittäin paljon.

Instagram-tilillään Varane muisteli edellistä vuosikymmentä:

– Minulla on ollut kunnia jakaa pukuhuone maailman parhaiden pelaajien kanssa. Lukemattomia muistoja, joita en koskaan unohda. Etenkin La Décima. Ymmärrän, että olen ollut etuoikeutettu, kun olen saanut olla osana niin hienoissa hetkissä.

– Lopuksi haluan kiittää kaikkia espanjalaisia ja erityisesti Madridin kaupunkia, jossa ovat syntyneet molemmat lapseni. Tämä maa on minulle aina erityisessä asemassa, hän päätti.

Voit katsoa Varanen Instagram-julkaisun painamalla tästä.