Juventuksen uusivanha päävalmentaja Massimiliano Allegri väittää, että hän ei hyväksynyt Real Madridin sopimustarjouksia tänä kesänä. Sen sijaan hän palasi vanhaan seuraansa, ja Real joutui tyytymään Carlo Ancelottin osaamiseen ja kokemukseen.

Allegrin julkistamistilaisuus järjestettiin Torinossa tiistaina. Hän valmensi Juventusta viimeksi kaksi vuotta sitten.

Lue myös: Massimiliano Allegrin päätös yllätti Real Madridin täysin

– Minun täytyy kiittää Real Madridin puheenjohtajaa [Florentino Péreziä] mahdollisuudesta, jonka hän antoi minulle, Allegri sanoi.

– Valitsin Juventuksen, koska rakastan tätä seuraa ja koska uskon tähän nuoreen joukkueeseen. Näiden pelaajien valmentamisesta tulee kivaa, mutta meidän täytyy voittaa myös. Se on tärkein asia, hän alleviivasi.

Lue myös: Carlo Ancelotti ei ollut Real Madridin ykkösvaihtoehto – seura lähestyi ensin José Mourinhoa, jonka vastaus yllätti

53-vuotias italialainen torjui Real Madridin jo kertaalleen aiemmin vuonna 2018, kun madridilaiset pyysivät häntä ulos Zinédine Zidanen (ensimmäisen) lähdön jälkeen.

– Kiitän kaikkia muita seuroja, jotka olivat esittäneet tarjouksensa minulle, mutta heräsin yhtenä aamuna heräsin ja soitin Andrea [Agnellille] (Juven puheenjohtaja) ja pyysin tapaamista, sanoi Agnelli tiistaina.

Juventuksen ehdotukseen hän vastasi myöntävästi.